Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Jam

Hamon

Jam Hamon adalah jam yang diperbuat daripada dagu dan air yang rata dan bulat. Tangan jam berpusing dan perlahan-lahan mengalirkan air setiap saat. Tingkah laku permukaan air adalah pertindihan berterusan dari riak yang dihasilkan dari masa lalu hingga sekarang. Keunikan jam ini adalah untuk menunjukkan bukan hanya waktu sekarang tetapi juga pengumpulan dan pelemahan waktu yang ditunjukkan oleh permukaan air yang berubah setiap saat. Hamon dinamakan dengan perkataan Jepun 'hamon', yang bermaksud riak.

Nama Projek : Hamon, Nama pereka : Kensho Miyoshi, Nama pelanggan : miyoshikensho.

Hamon Jam

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.