Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bangku

Meline

Bangku Meline adalah bangku inovatif dengan simpanan. Reka bentuknya yang minimum mempunyai rak dan pasak untuk menggantung jaket dan beg. Rak ini sangat sesuai untuk menyimpan alat dan barang-barang pelajar dan meluas ke luar untuk menyimpan beberapa barang dengan mudah. Ringan dengan bingkai kayu keras dan tempat duduk / rak lamina. Reka bentuknya dipengaruhi oleh gaya DeStijl. Meline adalah bangku yang boleh dipercayai, bangku yang boleh anda panggil "kawan".

Nama Projek : Meline, Nama pereka : Eliane Zakhem, Nama pelanggan : E Zakhem Interiors.

Meline Bangku

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.