Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu Meja

Aida

Lampu Meja Secara peribadi, saya mendapat inspirasi dari haiwan di alam semula jadi dan dalam kebanyakan reka bentuk saya lebih suka menggunakan bentuk semula jadi daripada menggunakan bentuk geometri. Lampu meja adalah salah satu objek kegemaran saya dalam reka bentuk dalaman. Reka bentuk lampu meja ini telah diilhamkan oleh Horn of ram (wether). Saya telah berusaha membuat bentuk ukiran dan hiasan, berfungsi sebagai lampu meja.

Nama Projek : Aida, Nama pereka : Ali Alavi, Nama pelanggan : Ali Alavi design.

Aida Lampu Meja

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.