Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi

DARYA

Kerusi Sebenarnya kerusi ini telah diilhamkan oleh seorang gadis remaja yang cantik, seorang gadis yang cantik dan suka bermain yang keturunan, anggun dan santai! dengan lengan dan kaki yang panjang. ini adalah kerusi yang saya reka dengan penuh kasih sayang, dan semuanya diukir dengan tangan. Nama gadis itu ialah "Darya."

Nama Projek : DARYA, Nama pereka : Ali Alavi, Nama pelanggan : Ali Alavi design.

DARYA Kerusi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.