Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kedai

Family Center

Kedai Terdapat beberapa sebab mengapa saya menutup dinding depan yang panjang (30 meter). Yang pertama, ketinggian bangunan yang ada benar-benar tidak menyenangkan, dan saya tidak mempunyai izin untuk menyentuhnya! Kedua, dengan melampirkan fasad depan, saya memperoleh 30 meter ruang dinding di dalamnya. Menurut kajian statistik pemerhatian harian saya, majoriti pembeli memilih untuk masuk ke dalam kedai hanya kerana rasa ingin tahu, dan melihat apa yang berlaku di sebalik fasad ini.

Nama Projek : Family Center, Nama pereka : Ali Alavi, Nama pelanggan : Ali Alavi design.

Family Center Kedai

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.