Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sistem Rak

bibili

Sistem Rak Sedang dan klasik dalam konsep, rak ini mengagumkan dengan keperibadian yang kuat. Ini datang dari penempatan terbalik segitiga tegak tegak, menghasilkan gerakan memutar yang memainkan pada kedalaman unit yang berbeza dari ketinggiannya. Kesan dinamik yang dihasilkan memberikan sikap yang hampir kepada manusia terhadap perabot: bergantung pada dari mana seseorang melihatnya, nampaknya ia melihat ke atas bahu dan / atau mendengarkan pintu. Rak "bibili" dihasilkan dalam modul dengan lebar yang berbeza. Oleh itu, adalah mungkin untuk membuat dinding ciri dengan kesan grafik yang meriah.

Nama Projek : bibili, Nama pereka : Rosset Thierry Michel, Nama pelanggan : Thierry Michel Rosset - Olution.

bibili Sistem Rak

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.