Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu Meja

M.T.F. ( My True Friend)

Lampu Meja Keunikan lampu MTF (My True Friend) dalam bentuk anjing adalah bahawa, pertama, ia boleh memuatkan hampir semua hiasan, dari bilik kanak-kanak yang ceria dan hangat dan berakhir dengan pejabat kerja rasmi yang sejuk. Kedua, ia mempunyai gabungan bahan yang unik - kayu, plastik, logam, kaca yang mencipta gaya gabungan. Ciri unik ketiga adalah bahawa, tidak semua lampu boleh mempunyai lengan putar dengan 360 darjah dan kemiringan bebas dari sudut mana pun. Juga, lampu kami menyediakan kemungkinan pemasangan kaku dengan kunci ergonomik yang selesa.

Nama Projek : M.T.F. ( My True Friend), Nama pereka : Taras Zheltyshev, Nama pelanggan : Fiat Lux.

M.T.F. ( My True Friend) Lampu Meja

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.