Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sistem Kawalan Kapal

GE’s New Bridge Suite

Sistem Kawalan Kapal Sistem kawalan kapal modular GE direka untuk memuatkan kapal besar dan ringan, memberikan kawalan intuitif dan maklum balas visual yang jelas. Teknologi penentuan kedudukan baru, sistem kawalan mesin dan alat pemantauan memungkinkan kapal dikendalikan dengan tepat di ruang terkurung sambil mengurangkan tekanan pada pengendali kerana kawalan manual yang kompleks digantikan dengan teknologi layar sentuh baru. Skrin yang boleh disesuaikan mengurangkan pantulan dan mengoptimumkan ergonomi. Semua konsol mempunyai pegangan pegangan bersepadu untuk digunakan di laut bergelora.

Nama Projek : GE’s New Bridge Suite, Nama pereka : LA Design , Nama pelanggan : GE.

GE’s New Bridge Suite Sistem Kawalan Kapal

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.