Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pintu Pangsi Berventilasi

JPDoor

Pintu Pangsi Berventilasi JPDoor adalah pintu pangsi yang mesra pengguna yang bergabung dengan sistem tingkap jalousie yang membantu mewujudkan aliran pengudaraan dan pada masa yang sama menjimatkan ruang. Reka bentuk adalah mengenai menerima cabaran dan menyelesaikannya dengan penerokaan, teknik & kepercayaan individu. Tidak ada yang betul atau salah ada reka bentuk, memang sangat subjektif. Walau bagaimanapun reka bentuk yang hebat memenuhi kehendak & keperluan pengguna akhir atau memberi kesan yang besar kepada masyarakat. Dunia ini penuh dengan pendekatan reka bentuk yang berbeda di setiap sudut, jadi jangan berhenti menjelajah, "tetap lapar tetap bodoh - Steve Job".

Nama Projek : JPDoor, Nama pereka : Jerome Thia, Nama pelanggan : Exuidea Design.

JPDoor Pintu Pangsi Berventilasi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.