Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Identiti Korporat

Jae Murphy

Identiti Korporat Ruang negatif digunakan kerana menjadikan penonton penasaran dan setelah mereka merasakan momen Aha itu, mereka langsung menyukainya dan menghafalnya. Tanda logo mempunyai inisial J, M, kamera dan tripod yang digabungkan di ruang negatif. Oleh kerana Jae Murphy sering memotret anak-anak, tangga besar, yang terbentuk dengan nama, dan kamera yang ditempatkan rendah menunjukkan bahawa anak-anak boleh diterima. Melalui reka bentuk Identiti Korporat, idea ruang negatif dari logo dikembangkan lebih lanjut. Ini menambahkan dimensi baru untuk setiap item dan menjadikan slogan, Pandangan Tidak Biasa dari Biasa, tetap berlaku.

Nama Projek : Jae Murphy, Nama pereka : Luka Balic, Nama pelanggan : Jae Murphy Photography.

Jae Murphy Identiti Korporat

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.