Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Kopi

Fallen Bird

Meja Kopi Sama seperti Immanuel Kant, saya bermula dari idea estetik yang memberikan jiwa saya kepada karya saya. Saya mengikut cara saya sendiri: secara intuitif, emosi dan sedar terlibat dalam tema tertentu. Gerak tiga dalam (E) adalah kisah yang bermula dari bentuk geometri yang padat, segitiga sama sisi, yang pertama yang tidak disokong oleh titik sokongan dipotong. Ini menyaring pelbagai bentuk yang boleh berfungsi sebagai reka bentuk untuk najis, meja dan lain-lain tetapi juga diproses menjadi entiti geometri abstrak yang berfungsi sebagai seni visual

Nama Projek : Fallen Bird, Nama pereka : André Verroken, Nama pelanggan : Studio Verroken for GESQUIERE & VERROKEN bvba.

Fallen Bird Meja Kopi

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.