Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kediaman Neoklasik Yang Digunakan Semula

Neoclassic Wellness

Kediaman Neoklasik Yang Digunakan Semula Kediaman neoklasik yang diubah suai untuk menampung kesihatan dan spa. Dengan mengambil kira hiasan plaster yang rumit, lantai kayu oak antik dan cahaya siang semula jadi, cadangan reka bentuknya adalah untuk memperkenalkan bahan yang menarik garis khas antara lama dan baru. Penerapan lavaplaster di lantai dan dinding, formikas berlapis, mosaik kaca dan kuarza mendominasi kawasan pedalaman sementara palet warna mentakrifkan semula identiti klasik. Nada tanah yang hangat menambah patina zaman kuno, sementara kekuatan hitam dalam ciri-ciri logam menambah elemen dinamis dalam romantisme neoklasik yang dipancarkan.

Nama Projek : Neoclassic Wellness, Nama pereka : Helen Brasinika, Nama pelanggan : Vivify_The beauty lab.

Neoclassic Wellness Kediaman Neoklasik Yang Digunakan Semula

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.