Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Urban Electrik-Trike

Lecomotion

Urban Electrik-Trike Baik mesra alam dan inovatif, LECOMOTION E-trike adalah basikal roda tiga elektrik yang diilhamkan oleh gerobak bersarang. E-trik LECOMOTION dirancang untuk berfungsi sebagai sebahagian daripada sistem perkongsian basikal bandar. Direka juga untuk bersarang di antara satu sama lain dalam barisan untuk penyimpanan kompak dan untuk memudahkan pengumpulan dan pemindahan banyak sekaligus melalui pintu belakang berayun dan set engkol yang dapat dilepas. Bantuan mengayuh disediakan. Anda boleh menggunakannya sebagai basikal biasa, dengan atau tanpa bateri sokongan. Kargo itu juga membolehkan mengangkut 2 kanak-kanak atau seorang dewasa.

Nama Projek : Lecomotion, Nama pereka : Natacha Lesty, Nama pelanggan : Lesty design.

Lecomotion Urban Electrik-Trike

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.