Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Set Alat Tulis

Cubix

Set Alat Tulis Alat tulis diatur dalam bentuk kubus termasuk kotak untuk klip kertas, kotak untuk pelekat dan pemegang pen. Idea utama Cubix adalah untuk mewujudkan "kekacauan teratur". Tidak ada rahsia bahawa pesanan di tempat kerja sangat penting. Walau bagaimanapun, banyak orang menyukai kekacauan kreatif yang disebut. Penyelesaian percanggahan kecil ini adalah asas konsep Cubix. Oleh kerana keanjalan batang merah hampir apa sahaja yang tersebar di seluruh meja boleh dimasukkan ke dalam pemegang pensil pada sudut apa pun, dari pen dan pensil semua ukuran hingga kertas dan pelekat.

Nama Projek : Cubix, Nama pereka : Alexander Zhukovsky, Nama pelanggan : SKB KONTUR.

Cubix Set Alat Tulis

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.