Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Hiasan Kepala

Gaia

Hiasan Kepala Gaia adalah keajaiban reka bentuk untuk Dewi masyarakat moden yang diberi kuasa. Kemewahan dan provokatif adalah elemen utama yang mensintesis bersama untuk membentuk kehadiran yang luar biasa. Peralihan dari 'sayap bertanduk' ke rantai 'omega' memberikan kepingan ini siluet dinamik di luar batasan reka bentuk perhiasan.

Nama Projek : Gaia, Nama pereka : Herman Francisco Delos Santos, Nama pelanggan : HERMAN FRANCISCO.

Gaia Hiasan Kepala

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.