Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Isyarat Lalu Lintas

Don Luis

Isyarat Lalu Lintas "Banyak negara telah mulai menerapkan kebijakan untuk mendorong berjalan kaki sebagai mod transportasi yang penting. Risiko pejalan kaki meningkat apabila reka bentuk jalan raya gagal merancang dan menyediakan mekanisme kawalan lalu lintas yang memisahkan pejalan kaki dari kenderaan. Kemalangan jalan raya secara amnya dianggarkan berharga antara 1 dan 2% daripada produk nasional kasar ”(WHO). Don Luis adalah isyarat trafik 3D yang mengikat garis 2D kuning yang dicat di trotoar untuk mengelakkan pejalan kaki melintasi jalan di tempat yang berbeza dengan zebra. Direka dengan analisis sosiobudaya dan bukan hanya dari garis panduan estetik.

Nama Projek : Don Luis, Nama pereka : CasBeVilla Team, Nama pelanggan : CasBeVilla Team.

Don Luis Isyarat Lalu Lintas

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.