Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pinggan Mangkuk Untuk Kanak-Kanak

Nyx

Pinggan Mangkuk Untuk Kanak-Kanak Reka bentuk kolaboratif mempunyai sempadan tanpa batas dan menjadi sumber projek ini. Peralatan makan Nyx Kids adalah kolaborasi unik antara budak lelaki berusia 10 tahun Elijah Robineau dan pereka berbakat Alex Petunin. Sebagai anak-anak kita mempunyai impian yang indah tetapi sebagai orang dewasa, kita telah belajar menetapkan had dan batasan untuk dunia nyata. Koleksi pinggan mangkuk yang menarik yang dikembangkan di bawah jenama futuristik YORB DESIGN juga mempunyai ciri yang sangat unik untuk membolehkan reka bentuk khas sepenuhnya. Penggunanya dapat memilih corak, warna dan bentuknya sendiri secara on line sehingga memberikan rasa kekitaan.

Nama Projek : Nyx, Nama pereka : Alex Petunin & Elijah Robineau, Nama pelanggan : YORB DESIGN.

Nyx Pinggan Mangkuk Untuk Kanak-Kanak

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.