Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bilik Pameran

Onn Exhibition

Bilik Pameran Onn adalah produk buatan tangan premium yang menggabungkan tradisi dengan reka bentuk moden melalui penguasa aset budaya. Bahan, warna, dan produk Onn diilhamkan oleh alam semula jadi yang menyalakan watak tradisional dengan rasa cemerlang. Gerai pameran dibina untuk meniru pemandangan alam menggunakan bahan-bahan yang dipuji bersama dengan produk, untuk menjadi karya seni yang diselaraskan itu sendiri.

Nama Projek : Onn Exhibition, Nama pereka : Shinjae Kang, Heeyoung Choi, Nama pelanggan : Onn.

Onn Exhibition Bilik Pameran

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.