Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Perabot Bilik Mandi

Sott'Aqua Marino

Perabot Bilik Mandi Koleksi Sott'Aqua Marino dengan perincian kreatifnya mengenai dunia bawah air hingga bilik mandi, menawarkan kemewahan merancang bilik mandi anda sendiri dengan menggunakan pelbagai pilihan modulasi yang tersedia .ott'Aqua Marino dapat menawarkan pendekatan reka bentuk yang unik untuk setiap bilik mandi dengan fleksibiliti untuk digunakan dengan kabinet sink tunggal atau double. Cermin bulat yang dipasang ke dinding dengan penyangkut juga mempunyai sistem pencahayaan tersembunyi. Uthmaniyyah dada cedar pada roda juga berfungsi sebagai bakul cucian.

Nama Projek : Sott'Aqua Marino, Nama pereka : Isvea Eurasia, Nama pelanggan : ISVEA.

Sott'Aqua Marino Perabot Bilik Mandi

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.