Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Perabot Bilik Mandi

Soluzione

Perabot Bilik Mandi Koleksi perabot bilik mandi Soluzione direka berdasarkan idea untuk mencipta penyelesaian inovatif dan bergaya menjadikan kehidupan lebih mudah, damai dan membina bilik mandi dengan rasa keperibadian. Kabinet bilik mandi, tersedia dalam tiga ukuran berbeza dengan laci dan pilihan pintu kabinet, digabungkan dengan sink kapal untuk mentakrifkan semula estetika bilik mandi. Modul penyangkut tuala separa bulatan pilihan adalah pendekatan inovatif penyimpanan dan gantung tuala. Koleksioluzione tersedia dalam lakuer warna putih dan antrasit dengan harapan dapat menawarkan penyelesaian bilik mandi yang inovatif.

Nama Projek : Soluzione, Nama pereka : Isvea Eurasia, Nama pelanggan : ISVEA.

Soluzione Perabot Bilik Mandi

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.