Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Permainan Papan

Boo!!

Permainan Papan Boo !! adalah permainan papan besar yang dirancang untuk merangkumi sebarang aktiviti untuk menceriakan pesta ulang tahun, tetapi dengan sekilas rasa ngeri. Ia direka sebagai kotak kecil yang dapat diuraikan yang memenjarakan semua hantu di dunia. Di dalam kotak kecil, ada tikar permainan besar di mana semua anak-anak di pesta itu dapat berkumpul dan bermain dengan selesa. Had umur minimum kumpulan sasaran ditetapkan sebagai 6 tahun ke atas, Boo !! dirancang sebagai rangkaian turapan di jalan berhantu yang menempatkan beberapa petualangan dan zon aktiviti.

Nama Projek : Boo!!, Nama pereka : Gülru Mutlu Tunca, Nama pelanggan : 2GDESIGN.

Boo!! Permainan Papan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.