Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Cincin Berlian

The Great Goddess Isida

Cincin Berlian Isida adalah cincin emas 14K yang melekap ke jari anda untuk membuat penampilan yang menawan. Fasad cincin Isida dihiasi dengan elemen unik seperti berlian, batu kecubung, sitrin, tsavorite, topaz dan dilengkapi dengan emas putih dan kuning. Setiap bahagian mempunyai bahan yang tersendiri, menjadikannya satu-satu-jenis. Selain itu, fasad seperti kaca rata pada batu permata yang dihiris memantulkan sinar cahaya yang berbeza dalam pelbagai suasana, menambahkan watak eksklusif pada cincin.

Nama Projek : The Great Goddess Isida, Nama pereka : Tatyana Raksha, Nama pelanggan : STDIAMOND.

The Great Goddess Isida Cincin Berlian

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.