Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Jam Analog

Kaari

Jam Analog Reka bentuk ini berdasarkan mekanisme analog 24 jam standard (tangan setengah kelajuan). Reka bentuk ini dilengkapi dengan dua potongan mati berbentuk busur. Melalui mereka, tangan dan minit berpusing dapat dilihat. Jam tangan (cakera) dibahagikan dalam dua segmen warna yang berbeza yang, berputar, menunjukkan waktu AM atau PM bergantung pada warna yang mula kelihatan. Tangan minit dapat dilihat melalui lengkok radius yang lebih besar dan menentukan slot minit yang sesuai dengan dail 0-30 minit (terletak di jari-jari dalam lengkungan) dan slot 30-60 minit (terletak di jari-jari luar).

Nama Projek : Kaari, Nama pereka : Azahara Morales Vera, Nama pelanggan : Azahara Morales Vera.

Kaari Jam Analog

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.