Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Sarung Komputer Riba

Olga

Sarung Komputer Riba Sarung komputer riba dengan tali khas dan pasangkan sistem sarung lain. Untuk bahan itu saya mengambil kulit kitar semula. Ada beberapa warna dari semua orang yang boleh memilih sendiri. Tujuan saya adalah untuk membuat kotak komputer riba yang menarik dan mudah di mana terdapat sistem penyenggaraan mudah dan di mana anda boleh mengikat casing lain jika anda perlu membawa contoh Mac buku pro dan Ipad atau mini Ipad dengan anda. Anda boleh membawa payung atau surat khabar di bawah beg itu. Casing yang mudah ditukar untuk permintaan setiap hari.

Nama Projek : Olga, Nama pereka : Ari Korolainen, Nama pelanggan : Private Case.

Olga Sarung Komputer Riba

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.