Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Bangunan Bercampur

The Mall

Bangunan Bercampur The Mall terletak di padang pasir. Idea reka bentuk didasarkan pada membubarkan program bangunan untuk mewujudkan daerah budaya dan komersial di luarnya, yang akan mempengaruhi sekitarnya. Ruang bandar yang disatukan dengan kompleks ini akan menempatkan banyak aktiviti dan memperkayakan interaksi budaya di kawasan ini. Daripada bertindak seperti bangunan tertutup yang terpisah, ia akan menyokong kehidupan jalanan di seluruh kawasan. Susun atur kompleks, orientasi bangunan dan perincian fasad dirancang untuk menyokong penggunaan sumber semula jadi yang paling berkesan.

Nama Projek : The Mall, Nama pereka : Ekin Ç. Turhan - Onat Öktem, Nama pelanggan : Ercan Çoban Architects & ONZ Architects.

The Mall Bangunan Bercampur

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.