Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Terminal Imigresen Automatik

CVision MBAS 1

Terminal Imigresen Automatik MBAS 1 dirancang untuk menentang sifat produk keselamatan dan mengurangkan intimidasi dan ketakutan dari aspek teknologi dan psikologi. Reka bentuknya kelihatan mesra dengan garis bersih yang menyatu dengan lancar dari pengimbas ke skrin. Suara dan visual pada panduan skrin pengguna kali pertama melangkah melalui proses imigresen. Pad pengimbas cap jari boleh dilepaskan untuk penyelenggaraan mudah atau penggantian cepat. MBAS 1 adalah produk unik yang bertujuan untuk mengubah cara kita melintasi sempadan, memungkinkan untuk interaksi berbilang bahasa dan pengalaman pengguna yang mesra tanpa diskriminasi.

Nama Projek : CVision MBAS 1, Nama pereka : Prompong Hakk, Nama pelanggan : Chanwanich Company Limited.

CVision MBAS 1 Terminal Imigresen Automatik

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.