Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Radiator

Piano

Radiator Inspirasi untuk Reka Bentuk ini datang dari Love for Music. Tiga elemen pemanasan yang berbeza digabungkan, masing-masing menyerupai satu kunci Piano, membuat komposisi yang kelihatan seperti papan kekunci Piano. Panjang Radiator boleh berbeza-beza, bergantung pada ciri dan cadangan Ruang. Idea konseptual belum dikembangkan menjadi produksi.

Nama Projek : Piano , Nama pereka : Margarita Bosnjak, M.Arch., Nama pelanggan : Margarita Bosnjak.

Piano  Radiator

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.