Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Payung Led Dan Obor Taman Besar

NI

Payung Led Dan Obor Taman Besar NI Parasol yang baru mentakrifkan semula pencahayaan dengan cara yang boleh lebih daripada sekadar objek bercahaya. Menggabungkan payung dan obor taman secara inovatif, NI kelihatan pintar berdiri di samping kerusi berjemur di tepi kolam renang atau kawasan luaran lain, dari pagi hingga malam. OTC sensing finger proprietary (dimmer satu sentuhan) membolehkan pengguna menyesuaikan diri dengan tahap pencahayaan sistem pencahayaan 3 saluran yang diinginkan dengan mudah. NI juga menggunakan pemacu LED voltan rendah 12V yang menghasilkan haba yang sangat sedikit, menyediakan bekalan kuasa cekap tenaga untuk sistem dengan lebih daripada 2000pcs LED 0.1W.

Nama Projek : NI , Nama pereka : Terry Chow, Nama pelanggan : FOXCAT.

NI  Payung Led Dan Obor Taman Besar

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.