Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Cafe Universiti

Ground Cafe

Cafe Universiti Kafe 'Ground' yang baru berfungsi bukan sahaja untuk mewujudkan perpaduan sosial di kalangan fakulti dan pelajar sekolah kejuruteraan, tetapi juga untuk mendorong interaksi antara dan antara anggota jabatan lain di Universiti. Dalam reka bentuk kami, kami menggunakan ruang bekas konkrit yang tidak dihiasi di bekas ruang seminar dengan meletakkan palet papan walnut, aluminium berlubang, dan sumbing di dinding, lantai, dan siling ruang.

Nama Projek : Ground Cafe, Nama pereka : Bentel and Bentel Architects/Planners, Nama pelanggan : Yale University.

Ground Cafe Cafe Universiti

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.