Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Aplikasi Percetakan 3D Reka Bentuk Mainan

ShiftClips

Aplikasi Percetakan 3D Reka Bentuk Mainan Aplikasi Toy Maker ShiftClips CAD / CAM adalah platform perkhidmatan produk yang membolehkan pencipta 10 dan ke atas membuat dan mencetak 3D mainan pembinaan mereka sendiri. GUI ringkas aplikasi ini membolehkan pengguna mengembangkan dan mengedit borang pada tablet pintar, dan memilih sebilangan pengikat perkakasan, atau klip, untuk disatukan dengan bentuknya untuk menghasilkan permainan mereka yang diartikulasikan dan dapat dikonfigurasi semula. Keramahan pengguna ShiftClips menjadikannya alat pendidikan yang ideal untuk reka bentuk bentuk kreatif dan proses fabrikasi produk.

Nama Projek : ShiftClips, Nama pereka : Wong Hok Pan, Sam, Nama pelanggan : The Hong Kong Polytechnic University, School of Design.

ShiftClips Aplikasi Percetakan 3D Reka Bentuk Mainan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.