Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Komersial Dan Pentadbiran

Sina Complex

Komersial Dan Pentadbiran Dalam rencana tersebut, proyek ini mulai bekerja dengan paru-paru pernafasan yang bersentuhan dengan udara terbuka dan juga menikmati tumbuh-tumbuhan untuk penapis udara dan usaha dilakukan agar tren ini dapat dilanjutkan dalam keseluruhan siri. Juga beberapa tempat dibentuk di berbagai ketinggian untuk melihat kota. Tempat-tempat ini dikelilingi oleh cengkerang (tumbuh-tumbuhan dan reka bentuk) dan secara keseluruhan, ia menawarkan pandangan yang disaring oleh elemen-elemen ini untuk penonton dari dalam dan luar untuk mengurangkan intensiti pencemaran fizikal dan visual.

Nama Projek : Sina Complex, Nama pereka : Mahdi Mahdavi,Babak Ahangar Azizi, Nama pelanggan : Towseeh Sina Company .

Sina Complex Komersial Dan Pentadbiran

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.