Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Botol Vodka

Snowflake Vodka

Botol Vodka Saya mendapat inspirasi dari kesederhanaan dan kerumitan kepingan salji pada masa yang sama. Sebilangan besar masa kita hanya melalui kehidupan tanpa melihat semua keindahan dan kerumitan perkara di sekeliling kita. Alam penuh dengan perkara-perkara sederhana tetapi apabila anda mula memperhatikan, anda menyedari bahawa perkara sederhana itu jauh lebih kompleks daripada yang anda fikirkan. Itulah permulaan reka bentuk saya, untuk mencuba menafsirkan dan membuat bentuk baru untuk sebotol yang sesuai dengan alam. Sama seperti di alam ketika kita memperbesar bentuk kompleks yang mungkin kelihatan sewenang-wenangnya, kita menemui corak geometri.

Nama Projek : Snowflake Vodka, Nama pereka : Adrian Munoz, Nama pelanggan : Adrian Munoz.

Snowflake Vodka Botol Vodka

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.