Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Visualisasi Data

Arab spring

Visualisasi Data Projek ini berdasarkan konflik yang berlaku di Afrika Utara pada tahun 2011. Acara yang menjadi puncak aktiviti berlaku pada musim bunga dan diberi nama "Arab Spring". Project adalah garis masa bergaya spiral yang ditandai sebagai permulaan dan akhir konflik. Dan pada akhir tarikh konflik adalah penanda yang menunjukkan hasil konflik. Ketepuan garis adalah jumlah korban revolusi. Oleh itu, kita dapat melihat corak waktu asas momen sejarah. Parameter utama pengembangan visualisasi data sedemikian mestilah kesederhanaan dan penataan maklumat asal.

Nama Projek : Arab spring, Nama pereka : Kirill Khachaturov, Nama pelanggan : RBC.

Arab spring Visualisasi Data

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.