Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pencahayaan

Roof

Pencahayaan Roof adalah lampu LED untuk bahagian dalaman yang bertujuan untuk meningkatkan keakraban komunikasi semasa perbualan. Bentuk atap cekung membentuk tempat perlindungan cahaya untuk makan malam, objek penyatuan untuk perjumpaan, sistem pencahayaan yang menyeronokkan untuk kehidupan dalaman. Bumbung adalah pengasing. Ia menentukan ruang unik dengan bentuk penyatuan dan cahaya homogen bagi orang-orang di bawahnya. Anda merasa terasing dari persekitaran dan fokus pada meja dan komunikasi. Tekstur kayu luminer ini juga memberikan kesan hangat dan semula jadi dan mewakili sisi mesra teknologi LED.

Nama Projek : Roof, Nama pereka : Hafize Beysimoglu, Nama pelanggan : Derinled.

Roof Pencahayaan

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.