Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Jam

Zeitgeist

Jam Jam dipantulkan zeitgeist, yang dikaitkan dengan bahan pintar, berteknologi dan tahan lama. Wajah berteknologi tinggi produk ini dilambangkan dengan paparan badan dan masa karbon semi torus (lubang cahaya). Karbon menggantikan bahagian logam, sebagai peninggalan masa lalu dan menekankan bahagian fungsi jam. Ketiadaan bahagian tengah menunjukkan bahawa petunjuk LED yang inovatif menggantikan mekanisme jam klasik. Lampu latar yang lembut dapat disesuaikan dengan warna kegemaran pemiliknya dan sensor cahaya akan memantau kekuatan pencahayaan.

Nama Projek : Zeitgeist, Nama pereka : Dmitry Pogorelov, Nama pelanggan : NCC Russia.

Zeitgeist Jam

Reka bentuk yang sangat baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk emas dalam produk pencahayaan dan pertandingan reka bentuk projek pencahayaan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak produk pencahayaan baru, inovatif, asli dan kreatif dan karya reka bentuk projek pencahayaan.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.