Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pusat Membeli-Belah

Adagio Townplaza

Pusat Membeli-Belah Berdasarkan gaya hidup tetangga, reka bentuk disesuaikan untuk memenuhi keperluan orang dengan sebaik-baiknya. Ia difikirkan sebagai tempat yang seimbang bagi keluarga sehingga semua orang dapat menikmatinya. Ia mempunyai plaza utama di mana kebanyakan interaksi berlaku pada siang hari di tingkat bawah, tingkat dua yang dirancang untuk kesihatan, fesyen dan kecantikan, dan tingkat 3 dengan lounge bar dan restoran yang akan hidup dari jam 2 petang hingga tengah malam. Salah satu aspek utama ialah 90% unit mempunyai pandangan langsung dari tempat tertentu. Tempat letak kenderaan juga dioptimumkan kerana tempat-tempat yang dihuni pada waktu siang adalah percuma pada waktu malam.

Nama Projek : Adagio Townplaza, Nama pereka : Adagio Townplaza, Nama pelanggan : HAUS INMOBILIARIA SA.

Adagio Townplaza Pusat Membeli-Belah

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.