Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Serba Guna

Bean Series 2

Meja Serba Guna Jadual ini direka oleh pereka prinsip Bean Buro Kenny Kinugasa-Tsui dan Lorene Faure. Projek ini diilhamkan oleh bentuk Curves Perancis yang bergoyang dan teka-teki teka-teki, dan berfungsi sebagai bahagian tengah di ruang persidangan pejabat. Bentuk keseluruhannya penuh dengan goyangan, yang merupakan pemergian dramatik dari meja persidangan korporat formal tradisional. Ketiga-tiga bahagian meja dapat dikonfigurasikan kembali ke bentuk keseluruhan yang berbeza untuk mengatur susunan tempat duduk; keadaan perubahan yang berterusan mewujudkan suasana suka bermain untuk pejabat kreatif.

Nama Projek : Bean Series 2, Nama pereka : Bean Buro, Nama pelanggan : Cheil .

Bean Series 2 Meja Serba Guna

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.