Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Bar

Par 789232

Meja Bar Par 789232 Bar Table diilhamkan oleh prinsip dan sifat reka bentuk organik, reka bentuk meja bar dibuat oleh algoritma parametrik menggunakan nombor 789232 sebagai benih untuk membuat bentuk, oleh itu reka bentuknya disebut Par 789232. Secara keseluruhan, ia adalah reka bentuk moden dengan bentuk dan bentuk yang unik, sesuai untuk kegunaan komersial dan juga domestik.

Nama Projek : Par 789232, Nama pereka : Ivan Mickewicz, Nama pelanggan : Ivan Mickewicz.

Par 789232 Meja Bar

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.