Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja, Kerusi, Lampu

Ayers

Meja, Kerusi, Lampu Bentuk dan kesatuan objek, digabungkan dengan penggunaan bahan inovatif dalam pengeluaran sebagai gabus dan "corkbalt" adalah faktor unik yang membezakan bahagian ini dari yang lain. Setiap kerusi terpahat pada mesin CNC berteknologi tinggi dari satu blok gabus. Kaedah yang sama digunakan pada dasar meja. Meja meja dan campanula luminer terbuat dari "corkbalt" (bahan inovatif yang menggabungkan serat basalt dengan gabus) yang memberikan ringan pada potongan. Lampu menggunakan teknologi LED dalam sistem pencahayaannya.

Nama Projek : Ayers , Nama pereka : Albertina Oliveira, Nama pelanggan : Albertina Oliveira.

Ayers  Meja, Kerusi, Lampu

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.