Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Pejabat

Divax

Meja Pejabat Divax adalah meja pejabat baru yang dirancang oleh Sahar Bakhtiari Rad dan dicipta oleh Amirhossein Javadian, dengan reka bentuk khas dan unik. Ia berbeza dengan jenis meja yang lain, kerana ia mewujudkan tempat kerja baru yang akan menarik pekerja dan meningkatkan keyakinan perniagaan. Meja depan yang kecil adalah ikatan antara pekerja dan pelanggan. Pekerja boleh meletakkan beberapa kilang di meja, untuk menambah oksigen di tempat kerja dan mengurangkan pencemaran.

Nama Projek : Divax, Nama pereka : Sahar, Nama pelanggan : Novin Tarh Arsh Ashian(DIVAX)Co..

Divax Meja Pejabat

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.