Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu Downlight

Sky

Lampu Downlight Pemasangan cahaya yang kelihatan terapung. Cakera langsing dan ringan dipasang beberapa sentimeter di bawah siling. Ini adalah konsep reka bentuk yang dicapai oleh Sky. Sky mencipta kesan visual yang menjadikan cahaya tampak digantung pada jarak 5cm dari siling, memberikan cahaya ini sesuai dengan gaya peribadi dan berbeza. Oleh kerana prestasi tinggi, Sky sesuai untuk cahaya dari siling tinggi. Walau bagaimanapun, reka bentuknya yang bersih dan suci membolehkannya dianggap sebagai pilihan terbaik untuk menerangi apa-apa jenis reka bentuk dalaman yang ingin menghantar sentuhan minimum. Akhirnya, reka bentuk dan prestasi, bersama-sama.

Nama Projek : Sky, Nama pereka : RubƩn SaldaƱa Acle, Nama pelanggan : RubƩn SaldaƱa - Arkoslight.

Sky Lampu Downlight

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.