Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pencahayaan Tersembunyi

Drop

Pencahayaan Tersembunyi Drop adalah pemasangan ringan yang direka untuk mencari estetika minimalis dan suasana yang tenang. Inspirasinya adalah cahaya semula jadi, kesejukan, cahaya langit, ketenangan dan ketenangan. Gabungan antara fungsi dan keindahan yang sempurna, keharmonian sempurna dicapai dengan siling dan pemasangan cahaya. Drop dirancang sebagai kecerunan dan bukan gangguan, untuk mempromosikan reka bentuk dalaman yang mengalir secara semula jadi, minimalis dan selesa. Matlamat kami adalah untuk mendapatkan trend estetika dan mengubahnya menjadi nilai reka bentuk untuk diterapkan pada lampu baru ini. Keanggunan dan prestasi, disatukan dengan sempurna.

Nama Projek : Drop, Nama pereka : RubƩn SaldaƱa Acle, Nama pelanggan : RubƩn SaldaƱa - Arkoslight.

Drop Pencahayaan Tersembunyi

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.