Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Meja Kopi

Papillon

Meja Kopi Papillon adalah meja kopi yang arca, tetapi berfungsi untuk menyelesaikan penggunaan dan penyimpanan meja atau susun atur buku dan majalah dengan cara yang mudah dan elegan. Unsur tunggal yang rata digabungkan menjadi struktur spasial, untuk dibebaskan secara bebas di bawah permukaan kaca, sehingga memberikan ruang penyimpanan condong yang selalu menjadikan isinya menjadi teratur. Walaupun kosong, elemen sokongan membangkitkan daun dan buku terbuka dalam harmoni rawak yang hanya berubah secara halus melalui bahan bacaan yang menumpuk di dalam.

Nama Projek : Papillon, Nama pereka : Oliver Bals, Nama pelanggan : bcndsn.

Papillon Meja Kopi

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.