Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu

the Light in the Bubble

Lampu Lampu dalam gelembung adalah mentol moden yang mengingati cahaya mentol filamen lama Edison. Ini adalah sumber cahaya yang dipimpin yang dipasang di dalam kepingan plexiglas, dipotong oleh laser dengan bentuk bola lampu. Mentolnya telus, tetapi apabila anda menyalakan lampu, anda dapat melihat filamen dan bentuk mentol. Alat ini dapat digunakan seperti lampu gantung atau sebagai pengganti mentol tradisional.

Nama Projek : the Light in the Bubble, Nama pereka : Andrea Ciappesoni, Nama pelanggan : Ciappesoni lighting+design.

the Light in the Bubble Lampu

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.