Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Kerusi

Tekant

Kerusi Tekant adalah kerusi moden kerana bahannya dibuat dan bagaimana strukturnya berfungsi. Intinya berasal dari gabungan geometri tinjauan strategik struktur, yang timbul dari permainan segitiga geometri, yang menjadikan Tekant sebagai kerusi yang sangat tahan. Pelapis metakrilat disertakan untuk mengekspresikan perasaan ringan dan kejelasan visual menjadikan struktur sebagai elemen utama kerusi. Tekant dapat bermain dengan warna yang berbeza dari struktur dan pelapis metakrilat sehingga anda dapat membuat kombinasi kerusi Tekant anda sendiri.

Nama Projek : Tekant, Nama pereka : Sebastian Dominguez Enrich, Nama pelanggan : Dominguez Sanz + Enrich.

Tekant Kerusi

Reka bentuk yang baik ini adalah pemenang anugerah reka bentuk dalam pertandingan reka bentuk pembungkusan. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka yang memenangi anugerah untuk menemui banyak karya reka bentuk pembungkusan baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.