Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Katalog

Classical Raya

Katalog Satu perkara mengenai Hari Raya - lagu Raya yang abadi di masa lalu masih dekat di hati orang hingga hari ini. Apa cara yang lebih baik untuk melakukan semua itu daripada dengan tema 'Raya Klasik'? Untuk mengemukakan inti dari tema ini, katalog hamper hadiah dirancang untuk menyerupai rakaman vinil lama. Tujuan kami adalah untuk: 1. Membuat reka bentuk khas, bukannya halaman yang terdiri daripada visual produk dan harga masing-masing. 2. Menjana tahap penghayatan muzik klasik dan seni tradisional. 3. Menyemai semangat Hari Raya.

Nama Projek : Classical Raya, Nama pereka : Vincent Teoh Boon Seang, Nama pelanggan : Giftseries Sdn. Bhd..

Classical Raya Katalog

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.