Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Pencahayaan Bandar

Herno

Pencahayaan Bandar Tantangan projek ini adalah merancang pencahayaan bandar sesuai dengan lingkungan Teheran dan menarik bagi warga. Lampu ini diilhamkan oleh Azadi Tower: simbol utama Teheran. Produk ini dirancang untuk menerangi kawasan sekitar dan orang-orang dengan pancaran cahaya hangat, dan untuk menciptakan suasana yang ramah dengan warna yang berbeda.

Nama Projek : Herno, Nama pereka : Mohsen Noroozi, Nama pelanggan : egg plus.

Herno Pencahayaan Bandar

Reka bentuk yang luar biasa ini adalah pemenang anugerah reka bentuk perak dalam pertandingan reka bentuk fesyen, pakaian dan pakaian. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka anugerah perak untuk menemui banyak karya reka bentuk pakaian, pakaian dan fesyen baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.