Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lampu Gantung

Golden cuboids

Lampu Gantung Cuboid emas dari Gobo dibuat dalam pertimbangan harmoni. Polietron, ketegangan dan nisbah keemasan menempati kedudukan tengah dalam reka bentuk ini. ini adalah kunci keindahan dan semacam konsistensi yang terdapat pada kekuatan kuboid emas. Suspensi lekapan ini berfungsi pada sistem takal. Ia dapat mengambil berbagai bentuk yang menyaring sinar cahaya dan dengan itu dapat mendandan ruangan dalam bayang-bayang, dan garis-garis yang murni dan beragam. Kesucian dan pencahayaan dipergiatkan oleh ringannya bahan terpakai.

Nama Projek : Golden cuboids, Nama pereka : Nicolas Brevers,, Nama pelanggan : Gobo.

Golden cuboids Lampu Gantung

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.