Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Hotel Butik

108T Playhouse

Hotel Butik 108T Playhouse adalah hotel butik yang memberikan gambaran mengenai cara hidup Singapura. Dihiasi dengan elemen reka bentuk yang menyeronokkan yang menarik, para tetamu dapat mengetahui tentang warisan, sejarah dan budaya Singapura. Pengalaman yang sahih menanti mereka kerana suite ini dirancang untuk tinggal, bukan hanya untuk bermalam. Destinasi itu sendiri, 108T Playhouse mengalu-alukan para tetamu untuk berlama-lama di premisnya dan merasakan bagaimana rasanya tinggal, bekerja dan bermain semuanya di satu tempat - fenomena yang semakin kerap berlaku di Singapura yang kekurangan tanah.

Nama Projek : 108T Playhouse, Nama pereka : Constance D. Tew, Nama pelanggan : Creative Mind Design Pte Ltd.

108T Playhouse Hotel Butik

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.