Majalah reka bentuk
Majalah reka bentuk
Lilin

Ardora

Lilin Ardora kelihatan seperti lilin biasa, tetapi sebenarnya ia sangat istimewa. Setelah dinyalakan, ketika lilin secara beransur-ansur mencair, ia menunjukkan bentuk jantung dari dalam. Jantung di dalam lilin terbuat dari seramik tahan panas. Sumbu memisahkan di dalam lilin, melalui bahagian depan dan belakang jantung seramik. Dengan cara ini, lilin mencair secara seragam, menampakkan jantung di dalam. Lilin boleh mempunyai aroma yang berbeza yang dapat menghasilkan suasana yang sangat menyenangkan. Pada pandangan pertama, orang akan menganggap bahawa itu adalah lilin biasa, tetapi ketika lilin itu mencair, mereka dapat mengetahui ciri khasnya.

Nama Projek : Ardora, Nama pereka : Sebastian Popa, Nama pelanggan : Sebastian Popa.

Ardora Lilin

Reka bentuk hebat ini adalah pemenang anugerah reka bentuk gangsa dalam pertandingan reka bentuk seni bina, bangunan dan struktur. Anda pasti akan melihat portfolio reka bentuk pereka pemenang anugerah gangsa untuk menemui banyak karya seni bina, reka bentuk bangunan dan struktur baru, inovatif, asli dan kreatif yang lain.

Reka bentuk hari ini

Reka bentuk yang luar biasa. Reka bentuk yang baik. Reka bentuk terbaik.

Reka bentuk yang baik mencipta nilai untuk masyarakat. Setiap hari kami menampilkan projek reka bentuk khas yang menunjukkan keunggulan dalam reka bentuk. Hari ini, kami dengan senang hati mempamerkan reka bentuk pemenang anugerah yang memberikan perbezaan positif. Kami akan menampilkan reka bentuk yang lebih hebat dan memberi inspirasi setiap hari. Pastikan anda mengunjungi kami setiap hari untuk menikmati produk dan projek reka bentuk baru dari pereka hebat di seluruh dunia.